Fyrverkeri

I romjula har vi eget fyrverkeriutsalg i sentrum av Vegårshei med det beste utvalget. Tidligere solgte vi på bensinstasjonen, men strengere krav til lagring og brannsikkerhet gjorde til at vi måtte flytte utsalget ut til et mer egnet sted i sentrum. Etter flyttinga ble utsalget - og utvalget - større og bredere!

Proff på fyrverkeri

Vår leverandør Festival Fyrverkeri er norges største, og har i blindtester en rekke ganger kommet best ut i test. Vi har over 10 års erfaring i salg av fyrverkeri og har proff kjennskap til produktene vi selger. Noen liker masse drønn, mens andre ønsker mer farge og mindre lyd. Vi vet hva produktene inneholder, og hva som passer sammen i mange prisklasser. Vi kan profesjonelt veilede deg til de beste produktene i den prisklassen du ønsker, og designe ditt lille fyrverkerishow for at din store nyttårsfest skal bli perfekt!

I fjorårets VG test kom Finalebatteriet og Big Boy best ut i de to klassene som det ble konkurrert i. Det er vi enige i. Dette er batterier med mye for pengene!

Festial Fyrverkeri sine nettsider kan du lese mer om produktene og se videoer. Velg produktlinje "Tiger & Thunderline"

 

Fyrverkeri klasse II og III er tillatt brukt av personer over 18 år i tidsrommet 18.00 - 02.00 på nyttårsaften.